EVENIMENTE

25.05.2016 0
Formularul 230 pentru directionarea a 2% din impozit către Comunitatea Armână din România-Filiala București
Până pe 25 mai 2016, ne puteţi acorda sprijinul, fără să vă coste nimic, orientând 2% din impozitul pe venit către organizaţia noastră.
Conform legii 571 art.57. alin.4, un salariat are dreptul să opteze ca în loc de 16% să se direcţioneze la stat doar 14 % iar 2% să ajungă în conturile unor organizaţii nonguvernamentale (asociaţii sau fundaţii).
- Nu vă costă nimic.
- Trebuie completat cu nume, adresa şi CNP un formular; la final, semnaţi şi dataţi formularul.
Folosiţi “Declaratia 230” dacă aveţi numai venituri din salarii. Printaţi declaraţia (deja completată cu datele organizaţiei noastre), completaţi-o cu datele dumneavoastră (mai puţin paragraful  “Suma”, care va fi calculat de cei de la administraţia financiară) şi depuneţi-o la administraţia financiară de care apartineţi până pe 25 mai 2016 (documentul poate fi trimis şi prin poştă). Dacă domiciliul dumneavoastră stabil este în altă localitate decât cea în care locuiţi, trimiteţi formularul prin poştă pe adresa administraţiei financiare din localitatea dv. de domiciliu (stabil), într-un plic recomandat.

 • TAG


0Comentarii


Lasa un comentariu

Proiect finanțat printr-un grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia

URMARITI-NE

 • 27.07.2015
  Ceacu Mihai

  si pentru adulti faceti cursuri? Daca da, cum se fac inscrieri?

 • 24.07.2015
  Elena

  de pe site! Cursuri/Nivel3/FormularInscriere, sau la tel de contact. Ti ashtiptam cu miraki!

 • 24.03.2017
  Andreea

  Nu exista posibilitatea unui curs on line sau la distanta? Nu sunt din Bucuresti dar va admir intru-totul si mi-as dori sa invat.